Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Sarka Kata gyönyörűbb, mint valaha

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. július 12. - 15:03

Magyarország egyik legismertebb nője gyönyörűbb és talán boldogabb, mint valaha, nem láttuk még ilyen sugárzónak, pedig korábban is nagyon boldognak tűnt.

Sarka Kata szép csendben lassan közel kerülhet ahhoz, hogy 400 ezer követője legyen az Instagram oldalán. Igen, 400K, ami nem semmi, és ez megint megmutatja, hogy milyen nagy az érdeklődés iránta.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Szerencsére Kata nem visszavonultan éli az életét, az utóbbi időben aktívabb volt, mint korábban, ami annak is betudható, hogy nyár van. Az ember nyáron sokkal boldogabb, több eseményre jár, és még sokáig folytathatnánk a sort.

Kata azonban egy olyan pozitív karakter, aki télen-nyáron árasztja magából a pozitív energiát, miközben neveli a gyerekeit, akik egyre nagyobbak. Amikor ideje engedi, repülőre száll, és fantasztikus helyszíneket látogat meg.

Curtis nélkül is hatalmas volt a hangulat Majkáék egri koncertjén (videó)

Ilyenkor még inkább ki tud kapcsolódni, és olyan ingerek érik, mint sehol máshol. Mivel minden ország más és más, kicsit az ember is átalakul lelkileg, amikor ott van, különösen, ha egy csodálatos helyszínről van szó.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.