Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Sarka Kata futás után a Maldív-szigetekről

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata továbbra sem mond le a sportról, ami az élete részévé vált, és nagyon szeret futni.

Nem egy magyar híresség döntött úgy, hogy külföldön ünnepli a szilvesztert, és egy különleges helyszínen várja 2023-at. Ennek is megvan a maga bája, és egy biztos, ezekre a szilveszteri eseményekre mindig emlékezni fogunk.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Vasvári Vivien például Bali felé vette az irányt, ahol szintén nem lehet panasz az időjárásra, de Majka családja is télből nyárba utazott. Ezzel kvázi meg is kezdték a hangolást a hazai nyárra, ami ugyan még arrébb van, már abszolúte azt várjuk.

A nyár mindig hoz magával valami váratlant, és szerencsére az emberek is pozitívabbak azokban a hónapokban. Részben talán emiatt is látunk több mosolygós embert a szigeteken, ahol gyakorlatilag mindig jó idő uralkodik.

Sarka Kata jelenleg a Maldív-szigeteken tölti az idejét a szeretteivel, és a fotók tanúsága szerint őket is remek időjárás fogadta. Kata imád futni, ami szintén hozzátesz az életéhez, és erről a távoli szigeten sem akart lemondani.

Legutóbb több mint 7 kilométert tett meg, közel 45 perc alatt. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy közel hat és fél percenként abszolvált egy kilométert, miközben nem kevés kalóriát égetett el, ami ugyancsak fontos.

A futás után pedig jöhetett a megérdemelt pihenés, amiről fotó készült. Kata fotóját erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig. Hamarosan pedig valószínűleg újabb tartalmakkal fog jelentkezni Kata a népszerű Instagram oldalán.