Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Sarka Kata tökéletes frizurával várhatja a hétvégét

Fotó: Rogán Cecília (elöl, b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai és a versenyzők a 2023. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján Budapesten, a The Duchess Rooftop Bar termében 2023. május 16-án. Az eseményen bemutatták azt a húsz versenyzőt, aki harcba szállhat az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntője június 11-én lesz a Duna csatornán, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn.
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon közel járunk a hétvégéhez, és mint mindig, Sarka Kata odafigyel a részletekre, többek között a hajápolásra is.

Sarka Kata egy elfoglalt édesanya, aki a karrierjének sem fordított háta, több projekt részese. A Miss World Hungary 2023 versenyigazgatójaként is komoly feladatai vannak, és láthatjuk, milyen kiválóan halad a szervezés.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

A TOP-20 már összeállt, különleges lányok várják a következő kört, az élő műsort, majd eldől, hogy kinek a fejére kerül fel a korona. Valószínűleg hamar megváltozik majd az élete, és számos remek lehetőséget kaphat a divatiparban.

Emellett természetesen a szépségipar is egy különleges állomás egy modell, egy szépségkirálynő számára. Katáék már igen tapasztaltak, pontosan tudják, mi szükséges ahhoz, hogy valaki jó esélyekkel pályázzon a címre.

A szépség mellett fontos a kisugárzás, az intelligencia, a mozgás, és így tovább. Sok kis apró részletből tevődik össze a karakter, akárcsak Kata esetében, aki nagyon is odafigyel frizurája ápolására.

Az egyik kedvenc helyén járt, ahol mindig elvarázsolják a végeredménnyel. Ha kíváncsiak vagytok Kata aktuális frizurájára, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is, mennyire elégedett a hajával.