Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Így még biztosan nem láttad Sarka Katát

Fotó: Instagram/Sarka Kata

Takács Petra

2022. január 16. - 18:07

Sarka Katát ismét fodrásznál járt, és a humor sem maradhatott ki, meglehetősen jó hangulatban teltek az órák.

Most már valóban neki fogunk futni annak a listának, amiben a legcsinosabb és legdivatosabb magyar sztárok, hírességek fognak helyet kapni. Sokan vannak, szóval nem lesz egyszerű, már csak a sorrend miatt sem.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Mindig érdekes listákat érni, különösen akkor, ha TOP-10-ről van szó, mert sokszor szinte lehetetlen besűríteni mindenki. Emellett persze benne van a pakliban, hogy azok, akik nem kerülnek be, megsértődnek, szóval nem egyszerű.

Talán nem okozunk nagy meglepetést, ha azt mondjuk, hogy ezen a listán Sarka Katának biztos helye lenne az élmezőnyben. Kiváltképp érez rá a részletekre, az apró kis kiegészítőkre, és a színek mindig passzolnak.

Nem véletlenül nem szoktuk látni a kommentek között, hogy valaki az öltözködését kritizálná, mert nemigazán tudnak belekötni. Nem lenne rá szükség, mert mindenki úgy öltözik, ahogy szeretne, ugyanakkor Kata valóban magas szinten van.

Exatlon Hungary: Patrik elmondta, mit gondol Palik László utódjáról, Monoki Lehelről

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a frizurájára szintén komoly figyelmet fordít. Ismét fodrásznál járt, ezúttal is kiváló kezekben volt, a végeredmény pedig önmagáért beszél, és még egy kis humor is belefért. A képeket erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.