Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Sarka Kata maga a divat, szenzációsan néz ki

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2021. október 17. - 15:21

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni Sarka Kata megjelenéséről, és szépségéről, aki szinte minden pillanatban ragyog.

Nem panaszkodhatunk, rengeteg ruhadarab érhető el a Földön, számtalan divattal és irányzattal. Sokszor kisebb összegekből is egészen kiváló, ízléses szetteket rakhatunk össze, és ehhez nem kell szakembernek lennünk.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

Ugyanakkor az is igaz, hogy nem mindenki születik ugyanolyan érzékekkel, még akkor sem, ha ez tanulható. Azok, akik tökéletesen ráéreznek erre a vonalra, és még tanulják is a szakmát, egészen különleges szetteket állíthatnak össze maguknak.

A sztárok világában ez természetes, hiszen ők azok, akik diktálják a divatot, legalábbis komoly hatással vannak rá. Ez a hazai piacra is igaz, nem véletlenül foglalkoztatnak ennyi hírességet, akik közül Sarka Kata egyértelműen kiemelkedik a sorból.

Egészen hihetetlen lett Sarka Kata formája

Kata már számtalanszor bizonyította, hogy sportosan és elegánsan is nagyon jól érzi magát a bőrében. Soha nem hivalkodó, soha nem lépi át a határt, és mindig megvan benne az a plusz, amivel felhívja magára a figyelmet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2