Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Bokszszerelésben fotózták Sarka Katát

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lehetséges, hogy Sarka Kata egy újabb sporttal ismerkedik meg, ami egyre több nő körében terjed el, és nemcsak az önvédelem miatt.

Sokan még mindig nem látják át, miről is szól a boksz, amit a többség az erővel köt össze. Nyilván nagyon fontos, hogy erősen tudjon ütni, aki versenyző, ám ennél messze fontosabb a taktika.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

A boksz egy nagyon is taktikus sport, melyben fontos kiismerni az ellenfelet, azt jól feltérképezni a mérkőzések előtt, és ha szükséges, menet közben váltani. Ha ebből a szemszögből követjük figyelemmel az eseményeket, a boksz még különlegesebb lesz.

Úgy tartják, ez a férfiak sportja, de ez sem igaz, mert számos kiváló női bokszolót ismerhetünk, szerte a világon. Emellett egy olyan edzésforma, amiben a nők egy teljesen más szintre emelhetik a fittségüket és az erejüket.

Az egész testet átmozgatja, és az sem hátrány, ha közben megtanuljuk az ütéseket és a védekezéseket. Soha nem lehet tudni, mikor vehetjük ennek hasznát, ha meg kell védenünk magunkat, vagy valaki mást.

Sarka Kata sokat sportol, többek között rengeteget fut, számos futóversenyen elindult már. Ezzel pedig folyamatos motivációt ad a követőinek, azoknak is, akik hozzá hasonlóan édesanyák, de szeretnének fittek maradni. Legutóbb bokszszerelésben készült róla fotó, amit erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig.