Clouds
21 Budapest
Dollár
357,77 Ft
Euró
384,96 Ft
Font
437,44 Ft
Bitcoin
27,855 $

Sarka Kata és barátnője kiváló formában vannak

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata és barátnője, Borzi Vivien kiváló formában vannak, mindent megtesznek azért, hogy fittek maradjanak.

Sarka Katát és Borzi Vivien nagyon jó barátok, együtt edzenek, programokra járnak, és mindketten otthonosan mozognak a divat világában. Édesanyaként pedig különösen tudják, hogy milyen fontos a „metime”.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Az „énidő” alapesetben is rendkívül fontos az emberek számára, ám azt tapasztaljuk, hogy nemigazán vesszük figyelembe a körülményeket. Valahogyan csak sodródunk az árral, és megfeledkezünk bizonyos dolgokról.

Igenis napi szinten szükségünk van erre a bizonyos „énidőre”, amikor csak magunkra koncentrálunk. Ez lehet akár pár perc is, a legfontosabb, hogy az feltöltsön bennünket, és pozitív energiák áramoljanak odabent.

A pozitív energiák mérhetetlenül nagy hatással tudnak lenni az ember életére, és ez javarészt tőlünk függ. Sarka Kata például nagyszerű motivációt ad a követőinek a fittségével, és bizonyítja, hogy bármi lehetséges, csak kitartónak kell lennünk.

Nyilván gyereknevelés mellett minden nehezebb, több a kihívás, ugyanakkor, ha valamit igazán akarunk, meg tudjuk oldani. A barátnők ismét tartottak egy kis „énidőt”, melynek ideje alatt feltöltötték az energiaszintjük egy kis edzéssel, hiszen a jó testmozgás végén nem fáradtságot, hanem sokkal inkább energiaáramlást érzünk. A Katáékról fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.