Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Képtelenség betelni Sári Évi vonzerejével, egy igazi nő

Fotó: Instagram/Sári Évi
not image

Takács Petra

2022. május 19. - 02:08

Sári Évi minden egyes pillanatban az igazi nőt testesíti meg, aki céltudatos, erős, motivált, és közben egy egészen különleges vonzerővel rendelkezik.

Nem minden a kor, se negatív, se pozitív értelemben… Az emberek sokszor megfeledkeznek erről, mert nem mindig az a bölcsebb és a tapasztaltabb, aki idősebb, és nem mindig a fiatal a szebb, a jobb és a vonzóbb.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Az ember hajlamos túlságosan is nagy feneket keríteni a korának, ami egy múló állapot, hiszen mindannyian öregszünk, és egy nap befejezzük a földi életünket. Általában a nők körében játszik nagyobb szerepet a kor kérdése, és sokan küzdenek ellene.

Szerencsések a mai nők, különösen a fiatalabb generáció, mert számtalan lehetőség áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy évtizedekkel később se tűnjenek túl idősnek. Ehhez azonban egy egészséges, sportos élet is szükséges, nem beszélve a genetikáról.

Hajdú Péter élő adásban olvasta fel Berki Krisztián üzenetét a túlvilágról, aki Kiss Kató szerint vissza szeretne jönni

Önmagában a krémek és a kezelések nem elegendőek, ha mellette olyan életet élünk, mely nincs ezzel egyensúlyban. Szerencsére vannak, akik utat mutatnak, például a hírességek között is találni ilyen nőket.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.