Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Sári Évi szexi bikinis tánca egy különleges szigeten (videó)

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Sári Évi imádja az életet, az életét, és amikor elutazik a világ másik felére, még inkább ki tud kapcsolni.

Sári Évi kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy tisztázta, már több mint 10 éve semmi köze Kucsera Gáborhoz. Évi nagyon egyértelművé tette a dolgokat, amivel minden pletykának véget vetett.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Pár héttel ezelőtt még élete egyik legjobb nyaralása készült, melyről folyamatosan beszámolt. Őrületes bikiniformában jelentek meg róla fotók, és a videós tartalmak sem maradhattak el a szigetről.

Most épp egy ilyen emléket osztott meg, ahogyan a mesebeli sziget partján táncol az egyik legendás dalra, amit mindenkinek ismernie kell. Évi szinte meghajlította a teret, annyira szexin lejtett a homokban.

„Ma este, ma este, ma este!!! TRUE COLORS-Women’s Day Special Ha még nincs ma estére programod, de kimozdulnál, a Nőnap, a Zoltán nap alkalmából vagy csak mert szerda van, akkor ne habozz! Még van pár asztal, vagy sétálójegy.”

„Minden infó a biomban lévő linken! Érkezés: 19.00-től Showtime: 20.00.” – adta hírül Évi, aki imádja a show-t, mely nemcsak látványos, hanem rendkívül izgalmas is, és valahogyan mindig más.