Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Sári Évi bikinis fotóitól eláll a lélegzeted

Fotó: Instagram/Sári Évi
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 5. - 16:41

Imádjuk Sári Évi karakterét, és azt, hogy ilyen magabiztos, elégedett, egyszerűen az egyik legnagyobb bombázó Magyarországon.

Sári Évi körül nincsenek botrányok, mégis ismeri az egész ország, sokan szeretik, a színészi játékát is. Lehetséges, hogy nem őt követik a legtöbben a közösségi médiában, de ez csak másodlagos, mindez az utunk során kevésbé számít.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Amik igazán számítanak, azok a boldog és megélt másodpercek, melyekből egyre kevesebb van, hiszen az emberek mára már nagyon frusztrálttá váltak. A jelenlegi gazdasági helyzet csak rátesz egy lapáttal, de már előtte is sokat szomorkodtak az emberek.

Valójában messze kevesebbet mosolygunk, mint kellene, és ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, mert az élet rövid. Évit sokszor láthatjuk mosolyogni, egy igazán vidám és üde karakter, aki egyszerre energikus és impulzív.

Mindig tud valami újat mutatni az előadásain, máskor pedig bikiniben láthatjuk viszont a parton. Az egyik legdögösebb nő idehaza, és emellett rendkívül tehetséges is, megannyi előadás van már mögötte, és még lesz is.

Lapozó: 1 2