Dollár
428,93 Ft
Euró
420,87 Ft
Font
476,73 Ft
Bitcoin
19,366 $

Samuel L. Jackson zseniális módon jelentette be, hogy visszatérne a Star Warsba

Samuel L. Jackson amerikai színész az Üveg (Glass) címû filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én. MTI/EPA/Will Oliver
not image

Borbély Fanni

2022. március 17. - 13:47

Samuel L. Jackson, a Star Wars-univerzum egyetlen lila fénykardos jedi mestere visszatérne a legendás filmekbe.

Mace Windu megformálója, az egyetlen lila fénykardos jedi mester a Star Wars-univerzumban, azaz Samuel L. Jackson tudatta a világgal, hogy szívesen visszatérne szerepéhez, miután az eredeti filmek harmadik részében, a Sithek bosszújában karaktere végleg meghalt.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

A 2005-ös Sithek bosszújában Windu Palpatine-nel harcolt egy rövidke ideig, majd Palpatine célt ért Anakinnál rimánkodásával, aki Padmé iránt érzett szerelme miatt végül levágta Windu jobb kezét, mire Palpatine ezt kihasználva az Erő-villámok segítségével nemes egyszerűséggel lerepítette a jedi mestert a párkányról, aki a mélybe zuhant.

Jackson nemrég oly módon jelezte visszatérési szándékát a filmekbe, hogy ha másért nem is, de ezért a mondatért mi biztosan visszahoznánk valahogy a történetbe:

“Hatalmas múltja van a Star Warsban visszatérő félkezű embereknek”.

Jackson a tőle megszokott humorfaktorral megspékelve hozzátette, azért cserébe, hogy a Mandalorian sorozatban térhessen vissza, akár a másik kezével is megtanulna fénykardot forgatni, csak hadd formálhassa meg újra Windut.

(GameSpot)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja