Megérkeztek az első információk a Samsung Galaxy S22-ről

LetsGoDigital
not image

Kulcsár Péter

2021.június.9 - 01:16

Hosszú hallgatás után egy szivárogtató megtörte a csendet, és fontos részleteket közölt a Samsung legújabb készülékéről.

A méltán népszerű Galaxy S modellszéria soron következő darabját tűkön ülve várják a rajongók, sok mindent azonban még nem lehet tudni a valószínűleg idén év végén megjelenő okostelefonról.

A pletykák a Naver blogon közzétett infómorzsák alapján indultak be a Samsung Galaxy S22 kapcsán, melyről kiderült, hogy minden bizonnyal elhagyhatják belőle a kijelző alá helyezett kamerát.

Habár korábban azt rebesgették, hogy a dél-koreai gyártó egy vadonatúj, korszakalkotó technológiával láthatja el a jövőben a piacra kerülő készülékeit, kihátrálhattak az ötlet mögül.

Mivel az OLED panelekben található alkotóelemek egyes helyzetekben mozaikszerű mintát vesznek fel, ezért nem célszerű alkalmazni sérülékenység miatt az eljárást, hiszen ezáltal a kamerák szenzorai könnyen meghibásodhatnak.

Ennek ellenére szakértők úgy gondolják, hogy a Galaxy S helyett sokkal inkább a 2022-es Galaxy Note modellsorozatra eshet a választása a gyártónak a képernyő alá szerelt kamerák esetében, és az sem elképzelhetetlen, hogy még egy automatikusan kihajtható egységet is kaphatnak az okoseszközök.