Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Kiszivárgott fényképeken csodálhatjuk meg a Samsung idei csúcsmobilját

OnLeaks/ZoutonUS
not image

Kulcsár Péter

2022. január 17. - 17:41

Habár a Galaxy S22 termékcsaládba tartozó okostelefonokról hivatalosan csak februárban rántja le a leplet a dél-koreai gyártó, az internet rejtett bugyraiban már fellelhetőek az első képek a készülékekről.

A 91mobiles hírportál által megosztott, eléggé gyengécske minőségben készült fényképeken állítólag a Galaxy S22+ modellek láthatóak teljes mivoltunkban.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Dizájn tekintetében elmondható, az újgenerációs mobiltelefon formavilága szinte ugyanolyan, mint a 2020-ban piacra dobott elődjéé; a keret és a váz is teljesen megegyezik az S20+ kialakításával, tehát ugyanúgy fémötvözetből lett legyártva.

Miközben az elmúlt hetekben felröppentek különféle pletykák arról, hogy a Samsung a globális chiphiány elharapódzása miatt Európában is Snapdragon lapkakészlettel szereli fel a csúcsmobilokat, a jelentésből kiderült, mégiscsak a saját fejlesztésű Exynos 2200 chipek mellett döntöttek.

Az S22+ egyébként 50 megapixel felbontású főkemarával rendelkezik, ami mellé egy 12 megapixeles ultraszéles és egy 10 megapixeles teleofotó szenzort helyeztek, melyek támogatják a 12 bites képrögzítést. A képernyő a hírek szerint eléri az 1 750 nites csúcsfényerőt, ezenfelül adaptív frissítési technológiával lesz ellátva.

A telefon súlyát körülbelül 195 gramm környékére lőtték be, ami a hátlapban szunnyadó, 45 W-os töltési teljesítményre képes, 4 500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhető.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.