Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Salah szerint nincs mentség arra, hogy a Liverpool lecsúszott a BL-ről

Liverpool, 2022. március 8. Mohamed Salah (b), a Liverpool és Ivan Perisic, az Internazionale játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott Liverpool - Internazionale mérkõzésen Liverpoolban 2022. március 8-án. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nagyon tepertek a végén, mégsem jött össze.

Tegnap este bizonyossá vált, hogy a Manchester United indulhat ősszel a bajnokok ligájában, miután 4-1-re legyőzték hazai pályán a Chelsea-t. Egyúttal az is eldőlt, hogy a Liverpoolnak így csak az Európa-liga marad.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Mohamed Salah csalódottan nyilatkozott a Twitteren, azt írta, hogy teljesen le van sújtva, és nincs mentség arra, hogy nem sikerült kvalifikálniuk magukat a legrangosabb európai kupasorozatba – írja az ESPN.

„Mindenünk megvolt ahhoz, hogy bejussunk a jövő évi Bajnokok Ligájába. Ez lett volna a minimum, és kudarcot vallottunk. Sajnálom, de túl korán van még egy optimista poszthoz. Cserben hagytunk titeket és magunkat is” – írta.

Jürgen Klopp már jóval optimistább volt, mint nyilatkozta, sokáig még csak a Bajnokok Ligája indulás közelében sem voltak: „Az Európa-liga teljesen rendben van. Meglátjuk, mire leszünk képesek” – fogalmazott.

A Liverpool nagyot hajrázott, sorozatban hét mérkőzést nyert meg, ám az Aston Villa elleni 1-1 után gyakorlatilag eldőlt, hogy a BL nem fog összejönni Kloppéknak. Ennek ellenére is sikerként könyvelte el az európai indulást a német edző, ami érthető, hiszen sokáig még az Európa-liga is nagyon távolinak tűnt a Liverpool számára.