Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Salah mégis maradhat – diadalmaskodhat a klubhűség a pénz fölött?

Liverpool, 2022. március 8. Mohamed Salah, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott Liverpool - Internazionale mérkõzésen Liverpoolban 2022. március 8-án. MTI/AP/Jon Super

Bense Róbert

2022. április 3. - 21:21

Az egyiptomi a Liverpoolnál fejezheti be a pályafutását.

Nehéz napok, sőt, nehéz hónapok állnak Salah mögött, hiszen nem elég, hogy klubjával régóta tart a huzavona az új szerződését illetően, de a válogatottal előbb elbukták az Afrika-kupát, majd a világbajnokságról is lemaradtak – ráadásul mindkét esetben Szenegál volt az ellenfél.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

A 29 éves klasszis így elveszítette azt a lehetőségét, hogy újra megmutathassa magát a világnak, ezúttal a katari megmérettetésen, ami azért is lett volna számára nagyon fontos, mert egyrészt ha marad a Liverpoolnál, úgy egy jó szerepléssel érvényt szerezhetett volna magasabb fizetési igényének, másrészt több nagycsapat érdeklődését is újra felkelthette volna.

Így azonban Salahnak el kell gondolkodnia azon, hogy mégis marad a Liverpoolnál, a hírek szerint ugyanakkor ebben a döntésében a szurkolók hozzáállása is segítette. Hiszen hiába fizette volna meg például a PSG azt az összeget, amire a Liverpoolnál esély sem volt, a BL fiaskót látva valószínűleg Salahnak is elment a kedve a párizsi kalandtól.

Hogy mi lesz a szappanopera vége, az még kérdéses, ugyanis állítólag az egyiptomi korábban elutasította a heti 400 ezer fontos fizetést, később viszont már hajlandó volt lejjebb adni az igényeiből, így egyáltalán nincs kizárva a megállapodás lehetősége.

Salahnak idén is jól ment a Vörösöknél, 28 fellépésén 20 gólt és 10 gólpasszt szerzett, nyolc Bajnokok Ligája-mérkőzésen pedig 8 alkalommal talált be – számolt be róla a Fichajes.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.