Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Sajtóhír: Ronaldo aláírt az Al-Nassr csapatához

as-Sahaníja, 2022. november 23. A portugál Cristiano Ronaldo válogatottja edzésén az as-sahaníjai edzõközpontban 2022. november 23-án. Portugália másnap Ghána ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának elsõ fordulójában. MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Valószínűleg nem kell január 1-ig várni, a szaúdi csapat holnapi bajnokija után jelenthetik be a hírt.

Legalábbis a CBS információi alapján, Ben Jacobs Tweetje szerint várhatóan az Al-Nassr Al-Khaleej elleni mérkőzés után jelentik be hivatalosan, hogy a 37 éves portugál Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Azt is tudni vélik, hogy Ronaldo az Al-Muhammadiyah városrész villanegyedében fog lakni. Az Al-Nassr már napokkal ezelőtt tényként közölte, hogy Ronaldo náluk folytatja, ugyanakkor a hivatalos bejelentéssel még várnak.

Ronaldo már napokkal ezelőtt a szaúdi fővárosba utazott, hogy aláírja azt a szerződést, mely játékosként 2,5 évig, az arab ország világbajnoki nagyköveteként pedig 2030-ig köti őt a klubhoz és Szaúd-Arábiához.

A portugál még decemberben, a világbajnokság ideje alatt bontott szerződést a Manchester Uniteddel. A búcsú meglehetősen csúnyán sikerült, miután a portugál egy hosszú televíziós interjú során kíméletlenül kritikus volt egykori csapatával.

Az Al-Nassr várhatóan óriási összeget fizet Ronaldónak – 200 millió euró körüli összegről beszélnek. Néhány nappal ezelőtt már Fabrizio Romano átigazolási guru is megerősítette az igazolás tényét.