Sajtóértesülések szerint Nagelsmann válthatja Galtiert a PSG kispadján

Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a PSG már megkezdte a tárgyalásokat Julian Nagelsmannal Christophe Galtier menedzseri posztjáról.

Az ESPN-nek nyilatkozó források szerint a PSG tárgyalásokba kezdett Julian Nagelsmannal Christophe Galtier edzői posztjáról, s úgy tudni, hogy a korábbi Bayern München-menedzser várhatóan kedden a francia fővárosban fog találkozni a PSG illetékeseivel.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A PSG tulajdonosai állítólag már több jelölttel is beszéltek, köztük Luis Enrique-vel és Thiago Mottával, ám a forrás közlése szerint a PSG első számú jelöltje Nagelsmann, a német edző pedig azt kérte, hogy Thierry Henry legyen az asszisztense.

A forrás szerint a klub úgy véli, képes lesz egy erős kollektívát felépíteni, ami korábban Galtiernek és Mauricio Pochettinónak sem sikerült, mindemellett pedig Nagelsmannt tartják a legideálisabb választásnak, mivel úgy látják Nagelsmann képes lenne kiaknázni a fiatal játékosok tehetségét.

Mint ismert, Galtiert egy szezon után várhatóan elbocsátják a PSG-től, annak ellenére, hogy egészen a Ligue 1 bajnoki címéig vezette a csapatot. Érdemes megjegyezni azonban, hogy edzősége alatt a klub a 16. fordulóban esett ki a Bajnokok Ligájában ebben a szezonban, ami nem igazán tetszett a klub vezetésének.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, komoly változások lesznek a klubban, ugyanis hivatalosan is megerősítették, hogy Lionel Messi és Sergio Ramos is búcsút int a csapatnak, de úgy tudni, Neymar is nyitott lenne arra, hogy elhagyja Párizst, ha kap egy jobb ajánlatot.