Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Sajtóértesülések szerint a Manchester Unitedet nem érdekli Harry Kane

Fotó: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Fabrizio Romano, a mindig jól értesült olasz újságíró megosztotta, legjobb tudomása szerint a Manchester United nem küzd Harry Kane leigazolásáért.

A football365.com Fabrizio Romano olasz újságíró értesülései nyomán azt írja, a Manchester United nem tárgyal a Tottenham Hotspurral Harry Kane leigazolásáról. Mint ismert, Kane már évek óta a Tottenham egyik legjobb játékosaként van számontartva, ám góljait nem tudta trófeára váltani, a klub legutóbbi trófeagyőzelmét ugyanis még 2008-ban szerezte.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Az angol csapatkapitány kétszer is a Ligakupa döntőjébe, 2018-19-ben pedig a Bajnokok Ligája fináléjába segítette az észak-londoniakat, de nem sikerült a dobogó legfelsőbb fokáig emelnie a csapatot. Noha Kane képességei elvitathatatlanok, a csapat sikereinek hiánya miatt kérdésessé vált a játékos jövője a klubnál.

Noha a Manchester City még 2021-ben megkísérelte megszerezni Kane-t, a Tottenham kitartott és nem engedte el sztárjátékosát az akkori 150 millió font alatt meghatározott összegért cserébe. Most pedig, mivel a Manchester United egy új, hosszú távú első számú csatárt keres, a héten Kane-t kapcsolatba hozták a klubbal.

A Daily Mail például állította, hogy a United a nyári átigazolási időszakban fog lecsapni a játékosra, akinek egyébként 18 hónnap múlva jár le szerződése klubjával, magyarul ez a nyár lehet az utolsó alkalom klubja számára, hogy szép kis összegért cserébe engedje el a 29 éves játékost.

CaughtOffside rovatában azonban Romano most arról írt, hogy “Kane a Tottenhamra koncentrál”, és a színfalak mögött lassacskán ugyan, de folyamatosan folynak a tárgyalások egy új szerződésről. Az olasz újságíró értesülései szerint a Manchester United júniusban felméri lehetőségeit egy új első számú csatár leigazolása kapcsán, ám Romano nem tud arról, hogy Kane és a klub felvették volna egymással a kapcsolatot.