Clouds
21 Budapest
Dollár
368,21 Ft
Euró
394,18 Ft
Font
441,33 Ft
Bitcoin
23,064 $

Sajtó: megvan Ronaldo új csapata, 200 milliárd forintos szerződést írt alá 

Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo, miután csapattársa, Bruno Fernandes berúgta az elsõ gólt a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában játszott Portugália-Uruguay mérkõzésen a Loszail Stadionban 2022. november 28-án. MTI/AP/Abbie Parr
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A spanyol sajtó úgy tudja, hogy Cristiano Ronaldo jövője eldőlt, és új csapatánál elképesztő pénzek fogják ütni a markát. 

A Metro spanyol lapértesülésekre hivatkozva azt írja, hogy Cristiano Ronaldo a világbajnokság után az Al-Nassrhoz igazol, akikkel 500 millió eurós, azaz nagyjából 200 milliárd forintos szerződésben állapodott meg. 

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

A szaúdi csapat már korán képbe került, amikor CR közölte, hogy szerződést bontott vele a Manchester United, válaszul arra, hogy a portugál nagy vihart kavaró interjút adott, amelyben Ronaldo elismerte, hogy nem tiszteli Erik ten Hagot, és azzal vádolta a klub vezetését, hogy nem tesznek meg mindent azért, hogy ők legyenek a legjobbak. 

Ronaldónak még hét hónap volt hátra a szerződéséből, és végkielégítés nélkül kellett távoznia, de ez  aligha okoz gondot neki, tekintve, hogy a Marca úgy tudja, hogy az ötszörös aranylabdás játékos hatalmas fizetésre számíthat, a két és féléves szerződésének az értéke szezononként 200 millió euró. 

Ronaldo már a nyári átigazolási időszakban el akarta hagyni a Unitedet, de annak ellenére, hogy ügynöke, Jorge Mendes igyekezett új klubot találni, Európa-szerte több csapat is elállt az üzlet lehetőségétől.