18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Fotó: Unsplash/Carson Greenhalgh
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 47 éves Nadja de Jager és fiai, a 9 éves Alexander és a 7 éves Maximus holttestét március 9-én találták meg londoni otthonukban.

Az Independent számolt be a tragikus esetről: két kisfiút találtak megfojtva saját otthonukban, ahol nem sokkal később az édesanya holttestére is rábukkantak. A 47 éves Nadja de Jager és fiai, a 9 éves Alexander és a 7 éves Maximus holttestére azután bukkantak rá, hogy a rendőrség március 9-én behatolt a délkelet-londoni Belvedere-ben lévő otthonukba.

A boncolás eredményei szerint a fiúkat egy kötéllel fojtották meg, az anyát pedig felakasztották. A rendőrség közlése szerint azt követően vonultak ki a házhoz, hogy bejelentést kaptak valakitől, aki jólétükért aggódott.

Oliver Stride nyomozó felügyelő, a Metropolitan Police speciális bűnügyi parancsnokságának munkatársa elárulta, mindkét fiút a ház egyik emeleti hálószobájában találták meg.

Maximus az ágyon feküdt, Alexander pedig az ágy mellett, a földön. A gyermekek holttestét édesapjuk azonosította, iskolájuk pedig mintadiákokként írta le őket. A hatóságok egyelőre nem kívántak további részleteket megosztani a tragédia kapcsán, csupán annyit közöltek, hogy a nyomozás valószínűleg fél éven belül lezárul.