Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Érthetetlen: saját nővérét többször is megszúrta egy 13 éves kisfiú

Fotó: Unsplash/Nadia Storm
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A fiú édesanyja még mindig nem tudja feldolgozni a történteket, miután elmondása szerint a kisfiú “általában barátságos” és soha nem látott arra utaló jeleket, hogy agresszív szándékai lennének. Főleg nem testvérével szemben.

A New York Post jelentése szerint a 42 éves Rupiah Begum még mindig értetlenül áll a dolgok előtt: ő annak a 13 éves kisfiúnak az anyja, aki vasárnap Queens-i otthonukban megszúrta és súlyosan megsebesítette nővérét. A nő azt mondja, nem érti, mi ütött az ő “általában barátságos” fiába.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Az ötgyermekes anya elárulta, halálra rémült, amikor a nyomozók megosztották vele, hogy pontosan mi is történt. A kisfiú azt mondta anyjának, hogy “valami nincs rendben” és “dühös”, ám ez nem magyarázat arra, hogy miért szúrta meg kell alkalommal saját testvérét.

A nő megosztotta, épp munkahelyén, a McDonald’s-ban dolgozott, körülbelül öt percre családi házuktól, amikor szombat este 7 óra környékén csörgött a telefonja: a rendőrök keresték, akik közölték vele, hogy fia leszúrta lányát. A gyermekek apja nem volt a házban, ugyanis külföldre utazott vállalkozása miatt.

A rendőrség közlése szerint a fiú összeveszett nővérével, majd egy steak-késsel megszúrta. A kisfiú ezt követően maga hívta fel a 911-et, ám azt állította, hogy “valaki késsel betört a házba”. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban elárulták, amikor megérkeztek, a lány súlyos sérülései ellenére is képes volt rámutatni testvérére, amikor arról kérdezték, ki szúrta meg.