18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Egy ismerőse azért fizetett az anyának, hogy lefilmezze, ahogy 8 éves gyermekével fajtalankodik

Fotó: Unsplash/Igal Ness
not image

Borbély Fanni

2021. szeptember 9. - 19:15

Az áldozat azt állította, hogy saját apja rögzítette a szexuális erőszakot, bár nem emeltek ellene vádat.

Múlt kedden egy indianai bíró megduplázta az óvadékát annak az idős férfinak, aki fizetett egy iowai nőnek, hogy filmezze magát, amint megerőszakolja 8 éves fiát. A Times beszámolója szerint a 33 éves anya, Jessica Peters azt mondta a nyomozóknak, hogy tinédzser kora óta ismerte a 76 éves Henry Winchipet, és az sms-üzenetekből kiderült, hogy június 23-án egyértelműen szexuális tartalmú videókat és fotókat küldött Winchipnek, amelyeken saját fia is szerepelt.

Winchip állítólag fizetett Petersnek a tiltott anyagokért, amelyeket a gyermek apja állítása szerint augusztus 12-én talált meg Peters telefonjában. A rendőrség szerint Peters tagadta, hogy a videókon az ő fia látható. Eközben a 8 éves fiú azt állította, hogy az apja kényszerítette őket a videókra – számolt be a Times bírósági dokumentumokra hivatkozva.

Az áldozat apja az a személy, aki értesítette a hatóságokat a borzasztó videókról és fotókról. Az ügyben nem emeltek ellene büntetőjogi vádat. Állítólag koronavírus miatt volt kórházban, amikor kapcsolatba lépett a rendőrséggel. A Times szerint a fiú elmondta, hogy a videókat a lakásukban és egy Iowa állambeli Muscatine-i szállodában vették fel, ahol megszálltak. A fiú állítólag azt is elmondta, hogy az apja néha a kezében tartotta a telefont, hogy rögzítse a felvételeket, és az anyja is filmezte, amikor egyedül voltak.

A rendőrség szerint az áldozat egy párnát nyomott az arcára, hogy ne kelljen végignéznie a saját bántalmazását. A fiú állítólag tudta, hogy a felvételeket Winchipnek küldik. Eközben a gyermek apja állítólag elmondta a rendőrségnek, hogy Peters valamikor elmondta neki, hogy Winchip azt akarja, hogy szexuális aktust végezzen a fiával, és azt filmre vegye. Az apa azt állította, hogy nem akart részt venni benne.

Az FBI és a Porter megyei rendőrség csütörtökön, két nappal a letartóztatása után átkutatta Winchip otthonát az indianai Washington Townshipben. Peters ellen vérfertőzéssel, másodfokú szexuális visszaéléssel és kiskorú szexuális kizsákmányolásával emeltek vádat. Winchipet gyermek kizsákmányolásával és gyermekpornográfia birtoklásával vádolják. Az ügyében október 12-én tartanak meghallgatást.