Sainz nagy megpördülése a Miami Nagydíjról a Ferrarival (videó)

Fotó: Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője (j) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság első Miami Nagydíjának otthont adó versenypályán a floridai Miami Gardensben 2022. május 5-én. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
not image

Takács Petra

2022. május 7. - 16:07

Carlos Sainz Jr. továbbra is csak küzd az elemekkel, nincs meg a régi tempója, ide-oda pörög, kicsúszik, autót tör, valami nem stimmel vele.

Nehéz megmondani, hogy Carlos Sainz Jr. idén miért nyújt ilyen rossz teljesítményt, legalábbis magához képest. Mentségére szóljon, a szerencse sem állt mellé, de az minden kérdés nélkül igaz, hogy Charles Leclerc jobb és gyorsabb nála.

Ez pedig hosszú távon igencsak hatással lehet a karrierjére, noha idén már egy olyan Ferrari dolgozik alatta, amivel bajnokságot lehet nyerni. Ennek ellenére jelenleg ennek a közelében nincs, sorra dobja el a fontos pontokat.

Néha pedig a Ferrarit, Miamiban is sikerült azonnal, már az első napon megtörnie a gépet. Sorra kapja a kritikákat a közösségi médiában, amit nem lehet könnyű elviselnie, de mint azt fentebb is említettük, nem tudni, mi annak az oka, hogy ennyire nem megy neki mostanában.

Kissé megingott Pep Guardiola önmagába vetett hite, nem biztos abban, hogy sikerre vezetheti a Manchester City-t

Miami egy remek helyszín, Sainz számára is jó kiugrási lehetőség lenne, mert senki nem ismeri a pályát, és a Ferrari nagyon versenyképe. Ennek ellenére nem állnak össze a dolgai, és lehet, ez idén már nem fog változni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.