Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Sáfrány Emese vallomása 2023-ban

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese igyekszik a lehető legjobban lavírozni a magánélete és a munkája között, hogy megteremtse az ideális egyensúlyt.

Mindez nem könnyű, különösen egyedülálló édesanyaként, hiszen senki sem úgy fut neki egy házasságnak, egy mélyebb kapcsolatnak, hogy nem sokkal a baba születése után különválnak. Az élet azonban kiszámíthatatlan, és minden helyzetből ki lehet hozni a maximumot.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Erre törekszik Sáfrány Emese is, aki egyedülálló édesanyaként nagyon sokat tesz azért, hogy egyensúlyban tartsa a dolgokat. Remek munkát végez, és közben arra is figyel, hogy ne feledkezzen meg magáról.

„Igazán mozgalmas már most a 2023 és még csak az elején járunk. Nolen nyáron lesz két éves, úgyhogy a munkába is vissza tudtam már rázódni.” – árulta el a legújabb posztjában Emese az Instagram oldalán.

„Mivel délelőtt bölcsiben van, én ez idő alatt az elfoglaltságaimra is kellően tudok koncentrálni. Igyekszem egyensúlyt tartani a magánéletem és a munka között.” – folytatta a bejegyzésében a csinos édesanya.

„Bár így is sokszor úgy érzem, hogy szétszakadok, de szerintem minden dolgozó anya így van ezzel, ja és persze a szórakozásról / kikapcsolódásról nem is beszéltünk. Az utóbbiról az a véleményem, hogy igen is arra is próbáljunk időt szakítani, mert egy kiegyensúlyozott anyának, aki a munkában is helyt tud állni, kell a feltöltődés. Ti, hogy tudjatok jól beosztani az időtöket?” – tette fel a kérdést.

Még több bulvár: Karrierje kezdetének 40. évfordulója alkalmából Madonna világkörüli turnéra indul