Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Így nézett ki várandós pocakkal Sáfrány Emese

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese talált magáról egy korábban készült fotót, amikor még várandós volt, melynek kapcsán csak úgy cikáztak benne a gondolatok.

Sáfrány Emese nemrég őszintén beszélt arról, igenis le fog ülni a gyermekével beszélgetni a múltjáról. Ehhez azonban még túl fiatal, de hangsúlyozta, semmit nem fog előle elhallgatni, így egyszer eljön az a bizonyos nap.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Emese szeret édesanya lenni, és lásd, milyen gyorsan telik az idő, mintha csak tegnap lett volna, amikor bejelentették, babát vár. Azóta eltelt két év, és érdekes visszatekintenie arra a korszakra, mely nagyon más volt számára.

„Nagyon furcsa visszaemlékezni, hogy 2 évvel ezelőtt még ekkora hasam volt és visszatekinteni, hogyan váltam anyává nem csak fizikailag, de lelkileg is.” – emlékezett vissza a mindig csinos és vonzó Emese.

„Ez az a “szerep”, ami által újra értelmezzük önmagukat, saját szerepünket, céljaikat és vágyainkat. Anyaként kiteljesedünk, az önismeretünket mélyítjük, hiszen folyamatosan szembetaláljunk magunkat a gyengeségeinkkel és erényeinkkel egyaránt.”

„Addig, amíg nem kell egy másik lényről gondoskodnunk fogalmunk sincs, mi mindenre vagyunk képesek. Én azt gondolom, hogy amikor egy gyermek megszületik, mi nők is újjászületünk.” – tette hozzá.