Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Sáfrány Emese elszavalta a Nemzeti dalt (videó)

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese sem feledkezett meg március 15-ről, a magyar történelem egyik legfontosabb napjáról.

A magyar történelem nagyon hosszú időkre nyúlik vissza, és noha nem vagyunk óriási ország, világszinten is ismernek bennünket. Számos olyan pontja van a történelmünknek, mely a mi szempontunkból balul sült el.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Nem mi vagyunk a legszerencsésebb nép a történelmet tekintve, de az biztos, hogy az egyik legerősebb. Rengetegen vagyunk, akik számára valóban fontos a történelem, a múlt, a kultúra és magyarság.

Minden évben vannak olyan megemlékezések, melyek rávilágítanak arra, hogy milyen hősök álltak ki értünk az évszázadok alatt. Március 15. is egy ilyen dátum, kezdve a Nemzeti dallal, amit mindenkinek ismernie és tudnia kell.

Valahogyan belénk ivódott mindez, és nemcsak az iskolás évek miatt. A magyar hírességek sem feledkeznek meg róla, és sorra osztják meg a gondolataikat a neves dátumról, ami örökké megmarad bennünk.

Sáfrány Emese sem tett másképp, aki nemrég arról beszélt, igenis beszélni fog a múltjáról a gyermekének. Később mindezt jobban is kifejtette, hogy mire gondol, most azonban a Nemzeti dalé volt a főszerep.