Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Sáfrány Emese: „Először és utoljára szeretnék erről a témáról beszélni…”

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emesét még mindig sokan bántják, piszkálják a múltjával, de kellően erős ahhoz, hogy erről beszéljen, később majd a gyermekének is.

Sáfrány Emese múltja időről időre felvetődik, és még mindig vannak, akik igyekeznek folyamatosan az orra alá dörgölni a korábbi éveket. Emese azóta már más munkát végez, a légtornászatban találta meg azt, amit keresett.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Fantasztikus formában van, és mindenki láthatja, hogy a levegőben is rendkívül vonzó. Úgy érzi, először és utoljára szeretne a bizonyos témáról beszélni, miután gyakran megkérdezik tőle, mit fog szólni a fia ahhoz, hogy az édesanyja mivel foglalkozott régen.

„Először és utoljára szeretnék erről a témáról beszélni… Gyakran megkérdezik tőlem, hogy mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukája mivel is foglalkozott régen…” – kezdte a posztjában Emese az Instagram oldalán.

„Először is onnan kezdeném; hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet mindenképpen szeretném. Itt nem az a kérdés számomra, hogy ő mit fog hozzá szólni…”

„Sokkal inkább az, hogy miként tudom majd megtanítani neki, hogy hogyan reagáljon arra, ha bántják vele, és ha az emberek rosszindulatával találkozik. Ő pontosan tudni fogja, hiszen elmesélem majd neki, miért jutottam el oda és azt fogja látni benne, hogy hogyan álltam fel belőle és “mertem új ember lenni.”

„Amellett, hogy erre tudatosan készülök, szeretnék hinni abban, hogy az EMBEREK megtanulnak saját “hibáikkal” foglalkozni, mások felé szeretettel és nem gonoszsággal fordulni.” – tette hozzá a bejegyzésében.