Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Egy különleges Mercedes, mely Rúzsa Magdiék életét segíti (videó)

Fotó: Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvõ településen. MTI/Vasvári Tamás
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy igazán sokoldalú társ, mely egyszerre ötvözi a luxust, a sportosságot, és azt a fajta különleges eleganciát, ami körülöleli a Mercedest.

Aki vezette már a Mercedes régi és új modelljeit, azok pontosan tudhatják, a német márka milyen értékeket hordoz magában. Teljesen más életérzés egy ilyen autóval róni az utakat, miközben azt érezzük, biztonságban vagyunk.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Mercedes is élen jár a biztonságtechnikai fejlesztésekben, és a mérnökök folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kényelem mellett olyan innovációkat vezessenek be, amik által minden eddiginél biztonságosabbá válik a közlekedés.

Egyre több ismerősünktől halljuk, hogy Mercedesre váltanak, és ennek nemcsak a megjelenéshez van köze. Családos emberként is remek opciót ad a márka az ember számára, kezdve a méretesebb típusokkal.

Rúzsa Magdi háromgyermekes édesanyaként a Mercedes egyik legnagyobb autójával szeli a kilométereket, méghozzá biztonságosan és kényelmesen. A kiváló, egyedi és méltán elismert énekesnő remekül döntött, amikor a Mercedes mellett tette le a voksát, melyről videó is készült.

Egy igazán sokoldalú társként tekint az autójára, amiben ott dolgozik a zöld technológia, mely szintén nem elhanyagolható tényező. A formaterv ugyancsak önmagáért beszél az aerodinamikával, mondhatni tökéletes, akárcsak Magdi énekhangja.