Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Rubio és Ramos problémája havi több ezer eurójába kerül a PSG-nek

Fotó: Instagram/Sergio Ramos
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sergio Ramos és Pilar Rubio első hónapjai Párizsban nem túl meseszerűek, a francia fővároshoz való alkalmazkodás pedig nem is lesz könnyű a Madridhoz szokott játékosoknak, ahol úgy éltek, mint hal a vízben.

Sergio Ramos nem kezdett jól a PSG-nél olyan problémák miatt, amelyek megakadályozták debütálását, és amelyek megkérdőjelezik Al-Khelaïfi millió dolláros működését is. Úgy tűnik azonban, hogy nem ez a fő problémája a klubnak: a Ramos család komoly akadályokba ütközött a városhoz való alkalmazkodás, különösen a nyelv miatt.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Sem Sergio, sem Pilar nem beszél franciául, és nem beszélnek folyékonyan angolul sem, ami arra kényszerítette a PSG -t, hogy megkönnyítse a helyzetet és fizesse ki a fordító szolgáltatásait, aki több ezer eurós költséggel fedezi a család napi szükségleteit a klub számlájára. Segítség, amelyet magánórákkal erősítenek a költséges tanulás ösztönzése érdekében, különösen Sergio esetében.

Egy nehézség, amelyet Ramos napi szinten úgy old meg a PSG-nél, hogy kapcsolatba lép spanyolul beszélő játékosokkal, vagy olyanokkal, akik spanyolul beszélnek, mint például Leo Messi, Ander Herrera, Keylor Navas, Neymar Júnior, Leo Paredes, Juan Bernat, Ángel Di María vagy Pochettino írja az El Nacional.

De nem csak neki kell hozzászoknia az új országhoz, ugyanis azt mondják, hogy Pilar Rubio szenved a leginkább változástól. Pilar nem járt jól, mert le kellett mondania egy olyan karrierjéről, amely Spanyolországban tette híressé, és az egyik legbefolyásosabb játékosként pozicionálta magát, megsokszorozva népszerűségét az elmúlt évek rendezvényein és szponzorációiban.