Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Rubint Réka tisztázta, az ifjabbik Schobert Norbi sem aranykalitkában nőtt fel

Fotó. TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka szerint több előnye, mint hátránya van annak, hogy a 17 éves fia a Farm VIP 3-ban szerepel, ami az első ilyen kalandja.

Schobert Norbi idősebbik fia bemutatkozása jelentette a legnagyobb meglepetést a Farm VIP 3 mezőnyében. Senki nem számított rá, hogy ott lesz a versenyben, már csak amiatt is, hogy 17 esztendős.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Sokakat meglephet, mert egyesek őt is beképzeltnek tartják, és azt gondolják róla, hogy elkényeztették. Rubint Réka büszke a fiára, ahogyan arra is, milyen nevelésben részesült az elmúlt közel 18 esztendőben.

„Itt meg tudja mutatni az igazi értékeket, amiket otthonról hozott. A nevelés nem egy hét, ez 17 év munkája. Meg lehet nézni, hogy nem aranykalitkában nőtt fel.” -idézte a Blikk Réka nyilatkozatát, aki úgy érzi, minden adást végig fog sírni.

Réka nem féltette a fiát, hiszen kicsi koruk óta látják, hogyan kezelik a nyilvánosságot. Már csak amiatt sem feltette Norbit, mert a versenyzők nagy részének van gyermeke, és pontosan tudják, hogy ez mit jelent.

„Mondtam Norbikának, hogy mindenkihez tisztelettudóan forduljon, és ha valamit igazságtalannak érez, mondja el őszintén, ne vegye ellenségeskedésnek” – folytatta a fitneszguru a Blikk hasábjain.