Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Rubint Réka már tudja, miért esett ki azonnal a Dancing with the Starsból

Fotó: Instagram/Andrei Mangra

Takács Petra

2022. október 31. - 11:52

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor Rubint Réka azonnal kiesett a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyéből, ami kapcsán sokan keresték a válaszokat.

Személy szerint is nagyon örültünk, amikor bejelentették, hogy Rubint Réka is ott lesz a DWS3 mezőnyében. Hatalmasat húzott ezzel a TV2, bár talán Rékával könnyebb dolguk lehetett, mert imádja a műsort, és nagy vágya volt, hogy szerepeljen benne, mint versenyző.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A másik nagy vágya szintén teljesült, mivel Andrei Mangra lett a partnere, akit magukkal vitt a táborába, Balira. Éjjelente is gyakoroltak, mindent megtettek, amit csak tudtak, így abszolúte 100%-os formában érkeztek meg az első élő adásra.

Ugyan Réka tánca a jobbak közé volt sorolható, és igen komoly potenciál lakozott a duójukban, a nézők úgy döntöttek, nem kérnek tovább ebből. Döbbenet ült ki az emberek arcára, különösen azok után, hogy a rengeteg kritikát kapott Berki Mazsival szemben maradtak alul. Összességében már az nagyon furcsa volt, hogy egyáltalán Réka veszélyzónába került, és ott már tudni lehetett, forró a helyzet.

Réka nem tagadja, nagyon-nagyon meglepődtek, amikor kiestek, mert erre senki sem számított. „Nyilván nagyon-nagyon meglepődtünk, és tényleg teljesen értetlenül álltunk a dolgok előtt.” – ismerte el az Indexnek adott interjújában, aminek ideje alatt több más érdekes témát is érintettek.

Rengeteg édesanya írt Berki Mazsinak, belőle merítkeznek és motiválja őket

A fitneszkirálynő azon a véleményen van, hogy minden okkal történik az életünkben, ahogyan ez is. „Én azt szoktam mondani, hogy minden okkal történik, mindennek oka van és meg fog rá érkezni a válasz – és nálam már megérkezett a válasz.”

„Amikor majd ennek a végére érek, akkor el is fogom mondani, hogy miért kellett, hogy engem az égiek így kiemeljenek ebből.” – tette hozzá sejtelmesen. Réka intelligensen és nyugodtan kezelte a helyzetet, senkit nem hibáztat, ám valamiért az égiek így döntöttek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.