Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Rubint Réka tényleg kivitte magával Balira Andrei Mangrát (videó)

Fotó: Instagram/Andreai Mangra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 11. - 21:14

Azok, akik azt gondolták, hogy ez csak vicc, most a saját szemeikkel láthatják, hogy Andrei Mangra valóban ott van Rubint Rékáékkal Balin.

Rubint Réka talán élete legnagyobb kihívása előtt áll, miután igent mondott a TV2-nek a Dancing with the Stars harmadik évadára. Óriási durranás lehet a szereplése, és mivel Andrea Mangra a táncpartnere, aki eddig minden magyar döntőben ott volt, garancia lehet a sikerre.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Kérdés, hogy a siker mit fog jelenteni, mert pokolian nehéz megnyerni a versenyt. Arra talán most nem számíthatunk, hogy valaki olyan szinten ki fog emelkedni a mezőnyből, mint Tóth Andi, aki már az első élő adás alatt megmutatta, gyakorlatilag nála kell landolnia a győzelemnek Andrei oldalán, annyira erős duót alkotnak.

Mangra remekül ért a sztárok nyelvén, az első évadában Gabriela Spanic volt a társa, és ott voltak a fináléban. Végül Gelencsér Timi nyert Hegyes Bercivel, aki most Csobot Adéllel fog táncolni, míg a szépségkirálynő műsorvezető lesz.

Csuti elmondta, mit gondol Kulcsár Edina szerepléséről a Dancing with the Stars-ban

Nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk Réka szereplésére, és noha még nem láthattuk táncolni, sokan már most darabokra próbálják szedni a közösségi médiában. A mögötte álló népes követőtábor is segíthet neki abban, hogy messzire jusson.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.