Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Dancing with the Stars: leesik az állad Rubint Réka szexi táncmozdulataitól (fotók)

Fotó: Instagram/Andrei Mangra

Takács Petra

2022. szeptember 29. - 15:04

Rubint Réka több mint erős formában várja a Dancing with the Stars harmadik évadát, ami rövidesen kezdetét veszi, már nem kell sokat várnunk a premierre.

Rubint Réka nagyon szerencsésnek mondhatja magát, miután felkérték a szereplésre a műsorban, miközben a sztárok sorban állnak azért, hogy megkapják ezt a lehetőséget. Nagy meglepetés Réka indulása, és várhatóan sok ezer embert fog leültetni a televíziók elé, még azokat is, akik nem kedvelik őt.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Mindkét oldalon szép számmal vannak, azok is, akik abban bíznak, hogy hamar kiesik, akár már az első élő adás végén. Ez erősen valószínűtlen, már csak amiatt is, mert Andrei Mangra oldalán rengeteget fejlődhetett az elmúlt hetekben.

Balin is közösen készültek, és mivel a táncon kívül is gyakran találkoznak más eseményeken, Andrei sokkal jobban ismerheti a partnerét, mint más párosok. Ez pedig előny, akárcsak az, hogy a profi táncos eddig minden magyar évadban döntős volt.

Sőt, tavaly Tóth Andival megnyerte a második évadot, most pedig arra készül, hogy Rékával is legalább eljusson a fináléig. Lehet rá esélyük, de még csak most fog kezdődni a nagy show, kicsivel több mint egy hét múlva.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2