Dollár
391,19 Ft
Euró
411,27 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
16,827 $

RTL Klub: egy új üzleti reality indul

TÉMÁK:
#RTL Klub #TV
Fotó: RTL Magyarország
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az RTL Magyarország közleményében foglaltak szerint október 1-től Balogh Levente üzletember keresi elnöki asszisztensét.

A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje az Apprentice megérkezett Magyarországra. Az álommeló (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) című műsorban egy üzletember keresi az elnöki asszisztensét. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

Soron kívül Putyin elhúzódó háborúra számít, de nem rendel el újabb mozgósítást

Balogh Leventét a Cápák között című műsorban ismerhették meg a nézők, ám ezúttal nem befektetést, hanem munkatársat keres. Az üzletember szeretne találni egy olyan kollegát maga mellé, aki professzionálisan és teljeskörűen támogatja a mindennapjait, és ahogy ő fogalmazott: „

Ha kell helyettem is el tudja vezetni a hajót”. A tét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd.

Október 1-től az rtl.hu/azalommelo oldalon várják azok jelentkezését, akik szeretnének egy igazi álommelót elnyerni, és ezzel megváltoztatni az életüket.