Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Rossz hír a Citromailt használóknak: márciustól fizetni kell érte

Fotó: Unsplash
Smart
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ha a későbbiekben is használni szeretnénk a szolgáltatást, mindenképp elő kell rá fizetni április 12-ig, vagy búcsút mondhatunk a hozzáférésünknek és a fiók teljes tartalmának.

A Citromail norvég tulajdonosa, a Fjordmail International úgy döntött, hogy az eddig ingyenes email-küldő rendszer tavasztól fizetőssé válik, a havidíj pedig 1999 forint lesz negyedéves vagy éves előfizetés választása esetén.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Erről a felhasználókat már tájékoztatták korábban, a kiküldött levélben pedig leírták, milyen átalakítások vannak tervben: például a szolgáltatás felülete megváltozik, illetve a mögöttes infrastruktúrában is lesznek módosítások.

Továbbá úgy néz ki, hogy február végétől teljesen megválnak a reklámoktól, s az asztali böngésző mellett már mobilról is elérhető lesz a szolgáltatás, ezzel együtt pedig megszüntetik a jelenlegi mobilalkalmazásokat.

A felhasználók számára 10 GB-nyi tárhelyet biztosítanak, illetve kiderült az is, hogy a Citromail háttérrendszere teljesen új szerverre költözik, az viszont kérdéses, a változtatások után mennyien maradnak – derül ki a HWSW beszámolójából.

Ha a későbbiekben is használni szeretnénk a szolgáltatást, mindenképp elő kell rá fizetni április 12-ig, de azt nem tudni, mi történik ennek elmulasztása esetén, bár gyanítható, hogy a hozzáférés és a fiók teljes tartalma is törlésre kerül.