Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,583 $

Rongálás: autó ütközött a híres berlini Holokauszt Emlékhely egyik betonsztéléjének

Fotó: Egy nő sétál a nácizmus 6 millió európai zsidó áldozatának emléket állító holokauszt-emlékmű betontömbjei között Berlinben 2017. január 26-án, a holokauszt nemzetközi emléknapja előtti napon. (MTI/EPA/Carsten Koall)
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A beszámoló alapján a járműben három férfi tartózkodott, s az ütközés után, hajnali fél négy körül visszafordultak az útra, de nem jutottak messzire.

A helyi rendőrség jelentése szerint kedden kora reggel történt az az incidens, amelynek során egy autó a híres berlini Holokauszt Emlékhely egyik betonsztéléjének csapódott, ezáltal jelentősen megrongálta azt.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A beszámoló alapján a járműben három férfi tartózkodott, s az ütközés után, hajnali fél négy körül visszafordultak az útra, de nem jutottak messze a kocsival, ezért gyalogszerrel próbáltak elmenekülni az üldözőik elől, de a hatóságok nem sokkal később elfogták őket.

A Berliner Zeitung napilap számos képet jelentetett meg az összetört autóról és a megrongálódott betonsztéléről, amelyeken jól láthatók a szerteszét heverő törmelékdarabok, a földre pedig valamiféle folyadék ömlött, valószínűleg a járműből.

A Raw Story beszámolójából kiderül, miszerint a kocsit azóta elvontatták, ám arról nem írtak, hogy a rongálókkal szemben milyen büntetést vagy intézkedést fognak alkalmazni, illetve arról sem, hogy a helyreállítás mennyi időt fog igénybe venni.