Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ronaldo már csak a top 100 játékosok listájának második felébe fért be

Rijád, 2023. január 3. Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag egy sajtóértekezleten, amint bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerzõdött. MTI/EPA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A The Guardian idén is rangsorolta a legjobb 100 játékost, Ronaldo az 51. helyen szerepel.

A brit lap nem csupán hasraütésszerűen állította össze a toplistát, 206 fős szakértői bizottságot kértek fel ugyanis, hogy minden fontos tényezőt figyelembe véve rangsoroljanak.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Az első helyen Lionel Messi végzett, mögötte Kylian Mbappé, a PSG-különítmény mellett pedig a vb-ről végül lemaradó Karim Benzema és Erling Haaland érdemelte ki teljesítményével a harmadik helyet – írja az Infostart.

Nem ez lesz Ronaldo kedvenc ranglistája

Cristiano Ronaldo ugyanakkor a legjobb ötvenbe sem fért be, az indoklásban pedig nem csupán a gyengülő teljesítményét, de a Manchester Unitedtől való méltatlan távozását is megemlítették, ami hatással volt a csapat eredményeire.

A veterán portugál számára egyetlen lehetőség maradt, hogy folytassa karrierjét, ehhez egészen Szaúd-Arábiáig kellett mennie, ahol az Al-Nassr két szezonra 200 millió eurót ajánlott neki.

Hiába azonban a visszautasíthatatlan ajánlat, Ronaldo továbbra sem találja formáját, legutóbb tegnap szerepelt új csapatában, azonban a szaúdi Szuperkupa negyeddöntőjében 3-1-es vereséget szenvedtek az Al-Hilaltól.