Kiszivárgott, hogy melyik klubbal tárgyal Ronaldo

Fotó: Twitter/JuventusFC
not image

Borbély Fanni

2021. május 15. - 02:49

Cristiano Ronaldo visszatérése Portugáliába valósággá vált: a hírek szerint a csatár nagyon szeretné elhagyni Olaszországot, és miután a Real Madridhoz való visszatérési vágya meghiúsult, egy olyan ajánlatot tett le az asztalra, hogy visszatérhessen a Sporting Lisszabonhoz, fiatalkori klubjához.

A lisszaboni csapat a La Liga legutóbbi bajnoka, és jövőre a Bajnokok Ligájában szerepelhet, ami a Juventusnak jelenleg nem áll módjában. Ronaldo a Porto elleni Bajnokok Ligája-kiesés óta a kritikák kereszttüzében áll, és szeretné, ha a torinóiakkal fennálló szerződésének hátralévő egy évét megszakítaná – írja a Cuatro.

A Sporting bajnoki partiján Dolores Aveiro, Cristiano édesanyja tovább ment egy nyilvános ígérettel: “Elmegyek Olaszországba, hogy beszéljek vele. Jövőre az Alvalade-ban fog játszani, majd meggyőzöm.”

Ezek a határozott szavak a Tvi24 nézőinek nem jelentettek mást, mint hogy növeljék a lisszaboni szurkolók reményét a portugál visszatérésére a klubhoz, ahonnan 2003-ban távozott a Manchester Unitedhez.

Kiszivárgott, hogy a Portugáliába való visszatérés érdekében Cristiano Ronaldo hajlandó lemondani szinte teljes fizetéséről. A portugál játékos több mint nettó 30 milliót keres a Juventusnál, de egyértelmű számára, hogy pályafutása ezen utolsó szakaszában a pénz másodlagos.

Cristiano Ronaldo már a családjával együtt készül a Portugáliába való visszatérésre. Gyermekként ment el, és most családos emberként tért vissza. A portugál nemrég szerzett egy luxus penthouse-t Lisszabonban, amelynek értéke több mint hétmillió euró.

Az ingatlan, amelyet Georgina Rodriguezzel és gyermekeikkel fog megosztani, a lisszaboni Rua Castilho 13. emeletén található, a Vanguard Properties által támogatott Castilho 203 épületben, egy ultraprémium építményben.