Ronaldo sokat kérdezősködik a Manchester Unitedről

not image

A T-800-as

2020. augusztus 26. - 18:24

Cristiano Ronaldo számára még mindig nagyon fontos Manchester, független attól, hogy a Real Madrid után nem a brit csapatot választotta, hanem a Juventust.

Cristiano Ronaldo számára még mindig nagyon fontos Manchester, független attól, hogy a Real Madrid után nem a brit csapatot választotta, hanem a Juventust.

Tette ezt Ronaldo egyszerűen azért, mert a Juventus messze előrébb tartott a még mindig csak újjáépülőben lévő Manchester Unitednél. További motivációt jelenthetett számára az is, hogy azelőtt nem játszott a Seria A-ban.

Ronaldo rögtön bajnok lett a „zebrákkal”, de a Bajnokok Ligáját még mindig nem sikerült megnyernie az olaszokkal, akik a pletykák szerint meg akarnak válni az aranylabdástól, mivel a jelenlegi gazdasági helyzetben túl sokba kerül számukra.

MESSI KÖRÜL MÁR BE IS INDULTAK AZ ESEMÉNYEK

Ez akár egy újabb lehetőséget jelenthetne a Unitednek arra, hogy visszahozzák a nagy játékosukat, aki az Old Traffordon vált világsztárrá, miután Portugáliából Angliába igazolt. Ezzel egy nagy álma teljesült, akárcsak a honfitársának, Bruno Fernandesnek.

A portugál középpályás szeptemberben lesz 26 esztendős, és idén került a Unitedhez a Sporting csapatától, ahol egykor Ronaldo is játszott. Sok hasonlóság lehet az átigazolásukban, és Fernandes, aki azonnal közönség kedvenc lett Manchesterben, elárulta, hogy Ronaldo mindig sokat kérdez a csapatról.

„Az volt az álmom, hogy a Premier League-ban játsszak.” – idézte Fernandes hivatalos nyilatkozatát a goal.com. „Azzal pedig, hogy a Manchester Unitedet választhattam, két álmom teljesült egyszerre. Tökéletes volt.”

Ronaldo gyakran kérdezi a honfitársát Manchesterről. „Minden alkalommal, amikor beszélek vele, megkérdezi tőle, hogy mi a helyzet Manchesterben, minden rendben van-e. Mindenki tudja, hogy sok időt töltött Manchesterben, és számít neki a klub. Szereti a csapatot, és ha jól emlékszem, itt nyerte meg az első aranylabdáját, szóval ez egy fontos hely számára.”

Fernandes már az átigazolása előtt közölte, hogy a United volt az álomcsapata, az, ahol mindig is játszani akart. Ezt jól látni a mérkőzésein, mert óriásit futballozik, gólokat lő, gólpasszokat ad, és kiválóan irányítja a játékot.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/koeman-egyetlen-mondata-ami-messinel-azonnal-kiverhette-a-biztositekot-a-barcelonanal/