Ronaldo rejtélyes iker testőrökkel az oldalán érkezett a Manchester United járatára

Fotó: MTI/AP/Rui Vieira
not image

Borbély Fanni

2021. szeptember 15. - 08:40

Cristiano Ronaldo Svájcba repül a Manchester United csapatának többi tagjával, és az utazásra érkezésekor iker testőrei kísérik.

A 36 éves sztár, aki szombaton másodszor debütált a csapattal, és két gólt szerzett a Newcastle elleni 4-1-es győzelem alkalmával. Ronaldo hozzászokott ahhoz, hogy a figyelem középpontjában áll, de a biztonsági emberei feltűntek, amikor hétfőn elkísérték a manchesteri repülőtérre, és minden kétséget kizáróan jól néztek ki.

Mindketten öltönyben – sajnos nem egyforma öltönyben – a stílusosan egyforma páros segített a csatárnak a csomagjaival, miután kitették a gépre. A duóról úgy tűnik, nem sokat tudni, de valószínűleg már egy ideje Ronaldo mellett vannak.

Még 2019-ben a kosaras testvérek, Darjus és Ksistof Lavrinovic – más néven a LavTwins, a jelek szerint a világ legmagasabb ikertestvérei – megpróbáltak találkozni az akkori Juventus játékossal, de helyette a biztonsági embereivel pózoltak egy közös képen. Akkoriban pimaszul tweeteltek az esetről:

“Megbeszéltünk egy találkozót Cristianóval , de nem jött el. Azt hiszem, az egója még nálunk is nagyobb. Mindenesetre helyette egy képet kaptunk az iker portugál testőrökkel. Mit mondhatnánk – jobban néznek ki, mint ő!”

Bár úgy tűnik, hogy Ronaldo biztonsági emberei már egy ideje vele vannak, nemrég kiderült, hogy a csapatát éjjel-nappali védelemmel erősítette meg, miután figyelmeztették, hogy “mágnesként” vonzhatja a bűnbandákat. Ahogy arról a Daily Star is beszámolt, egy top csapat manchesteri testőrt szerződtetett, hogy éjjel-nappal védelmet biztosítsanak neki és családjának. Egy forrás korábban azt mondta:

“Ezek a kegyetlen bandák egyre erőszakosabbak. Otthonokat fosztogatnak és terrorizálják a játékosok családját. Akkor veszik célba az ingatlanokat, amikor tudják, hogy a játékosok nem lesznek ott, és gyakran hetekig figyelik a házakat, mielőtt betörnek. Cristiano nem akar semmilyen kockázatot vállalni, ezért már egy csapat gondoskodik arról, hogy amint ő és a családja Manchesterbe érkezik, megvédjék őket”.

Azt beszélik, hogy a testőrcsapatát már volt katonák, rendőrök és “közeli védelmi tisztek” alkotják.