Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Ronaldo egy szívhez szóló bejegyzésben reagált a róla szóló pletykákra

Fotó: MTI/EPA/Abir Szultan
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Ronaldo csak az 51. percben lépett pályára a katari vb-n Marokkó ellen, s a portugál csapat végül el is veszítette a mérkőzést. Ronaldo most reagált az őt ért vádakra.

Nem zárult túl fényesen a katari vb legutóbbi mérkőzése, a portugálok számára legalábbis biztosan nem: Marokkó győzedelmeskedett, Ronaldo pedig nem léphetett pályára a kezdőben, szövetségi kapitánya ugyanis úgy határozott, csak a kispadról kezdhet.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Végül a mérkőzés 51. percében lépett pályára a klasszis, ám az ő teljesítménye sem volt elég a győzelemhez, így Portugália kiesett a vb negyeddöntőjében. Ronaldót már az ominózus Piers Morgan-interjú óta sorra érik a kritikák, sőt, olyan pletykák is napvilágot láttak, miszerint Ronaldo el akarja hagyni a portugál válogatottat.

Ronaldo most egy szívhez szóló Instagram-posztban reagált az őt ért vádakra, melyben azt írja: Portugália volt pályafutása legnagyobb és legambiciózusabb álma, és szerencsére számos nemzetközi szintű címmel büszkélkedhet, s többek között Portugáliának is hozott már elismerést.

Portugália mindent jelent számára

A bejegyzésben hangsúlyozta, a legnagyobb álma azonban mindig is az volt, hogy hazája nevét a világ legmagasabb szintjére emelje.

“Ezért küzdöttem. Keményen küzdöttem ezért az álomért.”

Úgy folytatta, azon az öt világbajnokságon, melyen pályafutása 16 éve alatt a pályára lépett, mindig nagyszerű játékosok mellett volt, s a portugálok milliói támogatták, ő pedig mindent beleadott.

“Soha nem fordítottam hátat a küzdelemnek, és soha nem adtam fel az álmom. De ez az álom tegnap sajnos véget ért. Nincs értelme hevesen reagálni. Csak azt szeretném, ha mindenki tudná, hogy sokat beszéltek, sokat írtak és sokat spekuláltak, de a Portugália iránti elkötelezettségem egy pillanatra sem változott meg.”

Úgy folytatta, mindig mások céljáért is igyekezett küzdeni, leszögezve, hogy soha nem fordítana hátat hazájának és csapattársainak. A klasszis azzal zárta bejegyzését, hogy “egyelőre nincs több mondanivalóm”, majd köszönetet mondott Portugáliának és Katarnak is, rámutatva, hogy “szép álom volt ez, amíg tartott”. Végezetül úgy fogalmazott, most várnunk kell, hogy az idő jó tanácsadó legyen, s mindenki levonhassa a maga következtetéseit.