Ronaldo minél hamarabb elhagyná a Juventust, két klub hívására várhat

Fotó: Twitter/Juventus FC
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 16:08

Spanyol sajtóértesülések szerint Ronaldo nem tervez Torinóban maradni, és minél hamarabb elhagyná a Juventust, ahol lezártnak tekinti a karrierjét.

A spanyol AS szerint Ronaldo visszatérése a Juventus edzéseire távolról sem jelenti azt, hogy maradni akar. A portugál csillag nem változtatott a tervein, és a szándékai ugyanazok, mint az elmúlt fél évben, vagyis el akarja hagyni a klubot, méghozzá minél hamarabb.

Minden egyes nappal csökkennek Ronaldo esélyei arra, hogy teljesüljön a kívánsága, ugyanakkor úgy érzi, eljött az idő, hogy lezárja az olaszországi pályafutását. A jövője Mbappétól függ, és tisztában van vele, ha a Real Madridnak sikerül leigazolnia a franciát, akkor a PSG azonnal fel fogja keresni.

A 36 éves klasszis bizakodhat, mert a Real Madrid elnöke az utolsó pillanatokig ki fog tartani, és még ezen a nyáron elhoznák a PSG támadóját, akit a hírek szerint a franciák már be is áraztak, noha erre a pontra sem akartak eljutni.

Ronaldo legnagyobb vágya, hogy újra Madridban futballozzon. Ha Mbappé Párizsban marad, könnyen lehet, hogy a portugálnak alternatív lehetőségek után kell néznie. Az AS úgy tudja, hogy a tervei szerint ismét a Real Madrid ajtaján kopogtatna, bár Pérez pár hónapja kategorikusan kijelentette, hogy nincs értelme Ronaldo visszatérésének.

A Juve világsztárja abban is bízik, hogy Ancelotti visszatérése segíthet neki, akivel kiváló a kapcsolata. Rendkívül sokra tartják egymást, és már dolgoztak együtt, ami akár döntő tényező is lehet. Ronaldo helyzete nem könnyű, mert úgy tűnik, hogy a Real Madrid szándékai változatlanok, vagy leigazolják Mbappét, vagy nem igazolnak.