Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Ronaldo minél hamarabb elhagyná a Juventust, két klub hívására várhat

Fotó: Twitter/Juventus FC
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 16:08

Spanyol sajtóértesülések szerint Ronaldo nem tervez Torinóban maradni, és minél hamarabb elhagyná a Juventust, ahol lezártnak tekinti a karrierjét.

A spanyol AS szerint Ronaldo visszatérése a Juventus edzéseire távolról sem jelenti azt, hogy maradni akar. A portugál csillag nem változtatott a tervein, és a szándékai ugyanazok, mint az elmúlt fél évben, vagyis el akarja hagyni a klubot, méghozzá minél hamarabb.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Minden egyes nappal csökkennek Ronaldo esélyei arra, hogy teljesüljön a kívánsága, ugyanakkor úgy érzi, eljött az idő, hogy lezárja az olaszországi pályafutását. A jövője Mbappétól függ, és tisztában van vele, ha a Real Madridnak sikerül leigazolnia a franciát, akkor a PSG azonnal fel fogja keresni.

A 36 éves klasszis bizakodhat, mert a Real Madrid elnöke az utolsó pillanatokig ki fog tartani, és még ezen a nyáron elhoznák a PSG támadóját, akit a hírek szerint a franciák már be is áraztak, noha erre a pontra sem akartak eljutni.

Ronaldo legnagyobb vágya, hogy újra Madridban futballozzon. Ha Mbappé Párizsban marad, könnyen lehet, hogy a portugálnak alternatív lehetőségek után kell néznie. Az AS úgy tudja, hogy a tervei szerint ismét a Real Madrid ajtaján kopogtatna, bár Pérez pár hónapja kategorikusan kijelentette, hogy nincs értelme Ronaldo visszatérésének.

A Juve világsztárja abban is bízik, hogy Ancelotti visszatérése segíthet neki, akivel kiváló a kapcsolata. Rendkívül sokra tartják egymást, és már dolgoztak együtt, ami akár döntő tényező is lehet. Ronaldo helyzete nem könnyű, mert úgy tűnik, hogy a Real Madrid szándékai változatlanok, vagy leigazolják Mbappét, vagy nem igazolnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.