Ronaldo megúszott egy pirosat a Liverpool elleni mérkőzésen?

A portugál Cristiano Ronaldo a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Belgium-Portugália mérkõzésén Sevillában 2021. június 27-én. MTI/EPA/LUSA/Hugo Delgado
not image

Borbély Fanni

2021. október 24. - 20:00

Cristiano Ronaldót kritika érte a szurkolók részéről a Manchester United Liverpool elleni Premier League-összecsapásán a “teljes frusztrációjában” elkövetett “agresszív” cselekedete miatt.

Az eset az első félidő végéhez közeledve a hosszabbításban történt, amikor a vendégek már 3-0-ra vezettek az Old Traffordon az elkeseredett rivális ellen, az indulatok elszabadultak, a United pedig nagyjából biztosra vette, hogy elszenvedi harmadik vereségét a szezonban, és továbbra is nyolc pontra van a bajnoki címtől.

Ronaldo láthatóan frusztrált volt és elege lett Curtis Jonesból: előbb a földre lökte a 20 éves játékost, majd a labdát a hasába lökte, miközben az angol U21-es válogatott földre került, és sokan szerencsésnek találták, hogy nem kapott helyben egy piros lapot, hanem csak egy sárgát.

“Hűha, hűha, hűha! Ez a teljes frusztráció. Ez agresszív Cristiano Ronaldótól”

– mondta a BBC-nek Dion Dublin, a Manchester United volt csatára.

(RT)