Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Senki nem néz ki szexibben a konyhában, mint Cristiano Ronaldo párja

Fotó: Cristiano Ronaldo portugál válogatott labdarúgó, a Juventus csatára (k) partnerével, Georgina Rodriguezzel érkezik adócsalási ügyének tárgyalására egy madridi bíróságra 2019. január 22-én. A spanyol ügyészség még 2017-ben indított pert adócsalás vádjával Ronaldo ellen. A portugál sztár a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (mintegy 4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába, ráadásul mindezt tudatosan tette: egy üzleti vállalkozás segítségével szándékosan rejtette el a személyéhez fűződő kereskedelmi jogok értékesítéséből származó jövedelmét. MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ikerterhes Georgina Rodriguez élete legszebb időszakát élheti Cristiano Ronaldo mellett, akinek két gyermekét várja a szíve alatt.

Lehetséges, hogy Ronaldo és családja már nem sokáig lesznek Angliában, sokkal hamarabb véget érhet ez a kitérő, mint bárki is gondolta volna. Több évre terveztek Manchesterben, ám most úgy tűnik, hogy már nyáron egy másik országba tehetik át a székhelyüket.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

A fő gond, hogy a Manchester United nagyon rossz formát mutat, és Ronaldo az ideiglenes edzővel sem jön ki. Legalábbis erről szólnak a pletykák, így benne van a pakliban, hogy Párizsba, vagy Barcelonába költöznek.

A barcelonai költözés több mint pikáns lenne, hiszen Ronaldo legendává vált az ősi rivális Real Madridnál. Valószínűleg lennének páran, akik nem vennék jó néven, ha a portugál klasszis a katalánok színeiben játszana.

Közben javában zajlik a Ronaldo kedveséről készült Netflix-sorozat promóciója, ami az év egyik legnagyobb durranása lehet. Az ikerterhes Georgina Rodriguez nagyon boldog, és biztonságban is érezheti magát Ronaldo mellett.

Lapozó: 1 2