Budapestről jelentkezett be Ronaldo szerelme és kisfia

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
not image

Hujber Dávid

2021.június.24 - 08:24

Georgina Rodríguez és Cristiano Ronaldo fia többek között egy közös szelfivel köszönt el Budapesttől, ahol valószínűleg nagyon jól érezték magukat.

Nem lehet azt mondani, hogy Ronaldo nyugodtan várhatta a szerda estét az Európa-bajnokság utolsó csoportkörében, hiszen még az is benne volt a pakliban, hogy kiesnek. Erre minden esélyük megvolt, többek között a magyarok szenzációs játéka miatt is a németek ellen.

A portugál klasszis nem tétlenkedett és kétszer is betalált a franciák hálójába, ami ugyan csak egy döntetlenre volt elegendő, továbbjutást ért. A legnehezebbnek tartott „F” csoportot végül a harmadik helyen zárták a németek és a franciák mögött.

Az aranylabdás estéje boldogan ért véget, mert egyrészt továbbjutottak a válogatottal, másrészt a helyszínen tartózkodott a szerelme és a legnagyobb fia. Ennek kapcsán Georgina több képet is közölt a közel 25 millió követőt számláló Instagram oldalán.

Nagy kérdés, hogy a családnak költöznie kell vagy sem, mivel még mindig nem tudni, hogy Ronaldo a Juventus játékosa marad-e. A szerződéséből egy év van hátra, és a pletykák szerint a PSG a legjobb opciója, így Párizsba tennék át a székhelyüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.