Videó: így örült Ronaldo De Gea győzelmet érő védésének

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 20. - 15:26

A Manchester United a szezon eddigi legfontosabb és legérzelmesebb három pontját szerezte meg, részben köszönhetően a spanyol kapusának is.

Sir Alex Ferguson távozása óta több edző is szerencsét próbált a Manchester United kispadján, de egyelőre senki sem járt sikerrel. Ronaldo visszatérése azonban mindent megváltoztathat, és az aranylabdás klasszis szépen termeli a gólokat.

Nemcsak gólokkal járul hozzá a sikerhez, hanem hatalmas motivációt is jelent a csapat számára, és valószínűleg kifizetődőbb lenne, ha azonnal övé lenne a kapitányi szalag. Ami késik, nem múlik, meglepetés lenne, ha később nem kapná meg.

Ronaldo eddig minden meccsén betalált, a West Ham ellen legalább három alkalommal is beköszönhetett volna, de nem volt szerencséje, vagy épp egyszer sem kapott büntetőt, ami igen nagy port kavart a rajongók körében.

Amikor már úgy tűnt, hogy a United Lingard bombagóljával megnyeri a meccset a véghajrában, a VAR alapján megállapították, hogy a hazaiak büntetőt rúghatnak. Akkor már nagyon kevés volt hátra a lefújásig, és nem voltak jók az előjelek.

Hivatalos összefoglaló videón a Real Madrid őrült győzelme a Valencia ellen

De Gea miatt sem, hiába van mostanában kiváló formában, nagyon ritkán véd büntetőt, de most megtette, és úgy örültek neki a társai, mintha Bajnokok Ligáját nyertek volna, amelyre szintén rég volt példa, legutóbb Ronaldóval.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.