Clouds
21 Budapest
Dollár
354,13 Ft
Euró
385,88 Ft
Font
432,43 Ft
Bitcoin
23,640 $

Mióta itt jártál:

Már ezrek látták a Romantic új videoklipjét

Fotó: YouTube/ZGSTUDIO Official 1
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre feljebb és feljebb kúszik a Romantic új klipjének nézettsége a YouTube-on, ahol bárki számára elérhető a tartalom.

Az Romantic az egyik legismertebb hazai együttes, amit Gáspár Győző alapított. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi a két énekesnő a trióban, akik már számos nagy fellépésen és sikeren vannak túl, és még mindig aktívak a szakmában.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Győzike mert nagyot álmodni a 2000-es évek hajnalán, közvetlen a legendás 90-es évek után, aminek ideje alatt sorra alakultak a zenekarok. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a formáció sikeres, és az emberek imádják.

Az első periódus 2000 és 2007 között tartott, majd jött egy kis szünet, 2009-ben pedig a visszatérés. 2015 óta pedig az eredeti felállással zenél a csapat, akiknek nemrég jelent meg az új klipjük.

Már nagyon várták ezt a pillanatot, sokat dolgoztak rajta, és a közönség izgatott volt miatta. A dal címe a „Pedig az életben”, mely egy látványos klipet is kapott, különleges és egyedi hangzással, ötvözve a múltat és a jelent a modern elemekkel.

Győzike szintén feltűnik a klipben, és énekel benne, hozza azt az életérzést, amit már megszokhattunk tőle az évtizedek alatt. Még egy Ferrari is megjelenik a klipben, mely ugyancsak fekszik a sztár stílusának és karakterének. A szerdai napon jelent meg a YouTube-on, és már ezrek látták!

Még több bulvár: Demcsák Zsuzsának nagyon jól áll a szemüveg