Rogán-Gaal Cecília és a hét sminkje

Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
not image

Takács Petra

2021. október 24. - 04:06

Választásunk ezúttal Rogán-Gaal Cecília sminkjére esett, mely az egyszerűségével emelkedik ki, mégis különleges, látványos, illetve karakteres.

Minden eddiginél hangsúlyosabbá vált a szépségipar a Földön, egészen elképesztő méreteket ölt ez az ipar, és nem mellesleg dollármilliárdokat termel. Számos cég fejleszt a háttérben olyan készítményeket, melyek azelőtt elképzelhetetlenek voltak.

Rengeteget fejlődött a tudomány és a technika, ami természetesen erre az iparra is komoly hatással bír. Olyasvalami, amit érdemes figyelemmel követni, és nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is, mert számukra is készülnek egyedi készítmények.

A sminkelés is természetesé vált, ami egyúttal tanulható is, akár tanfolyamokon, akár videókon keresztül. Ha pedig valakinek még érzéke is van hozzá, akkor teljesen más megvilágításba helyezheti magát.

Rogán-Gaal Cecília bőrkabátos szettje kötelező darab

Az Instagram egyik alapját jelenti a sminkelés, ahol általában a legjobb formánkat akarjuk mutatni. Nincs is ezzel semmi baj, egészen addig, amíg a látvány köszönőviszonyban sincs a valósággal. Sajnálatos módon sok fiatal lép erre az útra, és ez nem helyes.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.