Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Rendkívül elegáns öltönyben fotózták Rogán-Gaál Cecíliát (fotók)

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Emlékeink szerint ebben az összeállításban még nem is láthattuk a sikeres üzletasszonyt, de azt kell mondjuk, nagyon jól áll neki.

Rogán-Gaál Cecília ugyan nem posztol túl gyakran, már több mint 36,6 ezer követője van az Instagram oldalán. Érdekes tartalmakat oszt meg a követőivel, részben a divatot középpontba helyezvén.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Számtalan remek szettet láthattunk tőle, amik egyúttal ötletet is adhatnak másoknak. Hasonlóan Sarka Katához, Cecília is szereti a trendi, igényes összeállításokat, amik által kihangsúlyozhatja az egyéniségét.

Mindig sokat tud hozzáadni az ember hangulatához, ha olyasvalamit visel, melyben kényelmesen, magabiztosan érzi magát. Cecíliát már nem egy ilyen szettet láthattuk viselni, és ez a jövőben sem lesz másképp.

Néha pedig jó érzés kilépni a komfortzónánkból, és valami olyasmit hordani, amit csak nagyon ritkán, vagy soha nem teszünk meg. Ezzel újabb és újabb érzéseket generálhatunk, melyek megmutatják, mennyire színes a karakterünk.

Cecília ezúttal egy nagyon elegáns öltönyt viselt, hozzá egy látványos sminkkel és frizurával. Abszolúte hozza az üzleties életérzést, akárcsak a cipő, mely egészen a 80-as évek divatjáig nyúlik vissza.