Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Ebben a szettben hangolt a magyar-olasz meccsre Rogán-Gaál Cecília

Fotó: Magyar szurkolók a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Takács Petra

2022. szeptember 27. - 04:58

Rogán-Gaál Cecília is nagy várakozással tekinthetett előre, hiszen nagyon komoly volt a tét a srácok előtt az Olaszország elleni csoportmérkőzésen, ami egyúttal az utolsó is volt a Nemzetek Ligájában.

Az, amit a magyar válogatott véghezvitt ebben a csoportban, többszörösen történelmi, és soha nem feledjük el. Nagyon sokakban hozták vissza a hitet a magyar futballban, nem beszélve azokról a gyerekekről, akik ennek hatására kezdenek el futballozni.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Öröm látni azt, hogy egyre több fiatal akar Szalai, Szoboszlai, Gulácsi és más válogatott játékos lenni. Korábban rendszerint Messit, Ronaldót, Neymart és a többi világsztár hallhattuk, de ennek most vége, a magyar válogatott mindenki figyelmét felkeltette.

Természetesen a hírességek, sztárok, politikusok, közéleti személyiségek is mind nagyon büszkék erre a teljesítményre. Ez olyasvalami, amit valóban nem felejthetünk el, és jó hír, Marco Rossi csapata a jövőben csak erősebbé válhat.

Minden idők egyik legjobb magyar szövetségi kapitányról beszélünk, akit nehéz lenne pótolni, így hálásak lehetünk, hogy Magyarországon maradt. Hétfőn sem maradtunk meccs nélkül, ugyanis Olaszország ellen küzdöttünk, amire többek között Rogán-Gaál Cecília is izgatottan hangolt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2